Skip to main content

Workshop Organisatie Opstellingen

Heb jij een bepaalde vraag in je werk waar je meer inzicht wilt krijgen? Ben je nieuwsgierig naar systemisch werk en opstellingen?

Op 13 juni organiseren we een workshop Organisatie Opstellingen. Met behulp van opstellingen en systemisch werk krijg je op een snelle en intense manier meer inzicht in de patronen, verstrikkingen en kansen met betrekking tot jouw vraag. Deelnemers aan opstellingen zijn in de meeste gevallen zeer onder de indruk van de helderheid, kracht en impact ervan.

Voor wie?

Deze dag staat open voor iedereen die in relatie tot zijn werk(omgeving) of loopbaan diepgaander inzicht wil krijgen, of je nu een eigen bedrijf hebt of werknemer bent. Voorbeelden van vragen die aan de orde kunnen komen:

  • Mijn bedrijf is in ontwikkeling en ik moet een (strategische) keuze maken, wat neem ik mee in deze keuze?
  • Hoe ga ik om met het politieke spel in mijn organisatie?
  • Wat is mijn plek in het team en/of organisatie?
  • Hoe vergroot ik mijn effectiviteit en energie?
  • Ik ben toe aan een nieuwe stap, en wil onderzoeken wat mijn mogelijkheden en eventuele belemmeringen zijn.Ik vind mijn werk erg leuk, werk hard.
  • Hoe voorkom ik een burn-out?

Praktische informatie: 

De workshop wordt gehouden op 13 juni  in het midden van het land. De ontvangst is vanaf 9.30 uur, we starten om 10.00 uur en eindigen uiterlijk om 17.30 uur.

De vergoeding voor de workshop bedraagt €225,- (excl. BTW). Dit is inclusief lunch en koffie/thee. Het minimale aantal deelnemers is 10, en het maximum is 20. Mocht de vergoeding niet haalbaar zijn, dan kan gekeken worden naar een passend bedrag.

In geval van annulering geldt dat tot een maand voor de workshop de deelname kan worden geannuleerd zonder betalingsverplichting. Tot veertien dagen voor aanvang is 50% van het bedrag verschuldigd en daarna het volledige bedrag.
Heb je vragen of wil je je aanmelden? Bel of mail naar: 06 – 21132053 of info@debroekert.co.